BRF – Anuga Cologne

Met ongeveer 100.000 mensen in dienst en een distributieketen in 110 landen, is BRF (www.brf-global.com) een van de grootste spelers in de internationale voedselindustrie. Nieuwe producten komen tot stand in het innovatiecentrum en worden vervolgens geïntroduceerd op de markt. BRF heeft MADlab gevraagd om een projection mapping wand te realiseren voor de BRF beursstand.

Eye-catcher

Om tijdens de ANUGA – ’s werelds grootste voedingsmiddelenbeurs voor de handel en de gastronomie – op te vallen, heeft BRF ons gevraagd om een grote projection mapping wand in het midden van de BRF stand te realiseren. Elk half uur werd ingeluid met een countdown animatie in de vorm van een grote klok die de spanning opvoerde. Vervolgens zagen bezoekers een 10 minuten durende show van waarin BRF op spectaculaire wijze werd geïntroduceerd. De shows werden afgewisseld met de screensavers die we voor BRF hebben gemaakt. Deze zijn opgebouwd uit zowel full screens, als beelden die zijn aangepast aan de specifieke vormen van de muur.

Ook stonden er ook een vijftal touchscreens in de ‘Regional Area’. Elk scherm beschikte over afgestemde informatie en mediacontent omtrent een desbetreffende regio waar BRF actief is. Zo konden bezoekers inzicht krijgen in het regionale werkproces en de identiteit van het bedrijf.

In deze compilatiefilm is de ontwerpfase, sounds design, technische uitvoering en een compilatie van de beursdag zelf te zien.