Rollepaal – Interactieve Tafel

Om tijdens een verkoopgesprek de beschikking te hebben over de complete productcatalogus van de Rollepaal Groep en deze op een inspirerende, innovatieve manier te tonen, hebben we de Interactieve Tafel voor ze ontwikkeld.

Het geheel is een sta-tafel waar meerdere mensen comfortabel omheen kunnen staan en met elkaar in gesprek kunnen gaan. Tijdens deze gesprekken kan men content oproepen middels een interactie met de objecten op het tafelblad, in combinatie met een groot beeldscherm aan de muur.

Interactie
De tafel is te activeren door één van de zes pucks op de tafel te zetten. Elke custom-made puck vertegenwoordigd een bedrijf die onder de Rollepaal Groep valt. Nadat de gebruiker een puck op de tafel heeft geplaatst verschijnt er een interactief menu omheen. Omdat het scherm aanraakgevoelig is kan de gebruiker het menu bedienen door middel van touch, vergelijkbaar met een Ipad.

Technische specificaties
Voor de “nerds” onder ons, hierbij een aantal technische specificaties van de tafel. De tafel bestaat uit een 4K 55 inch touchscreen en heeft een hoogte van 110 cm (statafel). Alle content die de gebruiker geactiveerd kan worden getoond op een 4K 75 inch scherm aan de wand.

Dit alles wordt aangestuurd door op maat gemaakte software dat draait op een eigen ontwikkelde mediaplayer (FATplayer).

De Rollepaal Groep staat wereldwijd meerdere keren per jaar op beurzen en congressen waarvoor de tafel gebruikt zal worden. Daarnaast zal de tafel op het hoofdkantoor geplaatst worden.